Anna och Sunne!

Ja jag anlände vid 7 i Sunne igår, typ en byhåla till karlstad men det är ju lite historia här i Sunne eftersom att ingen mindre än Selma Lagerlöf har växt upp här!! Ganska coolt faktiskt!! Det blev en pizza igår när vi väl hade kommit till ro hemma hos anna! Nu ska jag stanna här i några dagar innan jag beger mig till Vemdalen och min butik Ica Björnrike !! Jag fick träffat Ronja idag också, sjukt skön tjej måste jag säga!! Hon kommer imorgon igen och då är det jag som ska laga mat eller ja jag ska ju göra det hela veckan men det är fan roligt som in i helvete att laga mat!! :) Ja resan gick faktiskt ganska smärtfritt förutom att tåget ifrån Landskrona blev lite försenat men det får man ta när man ska ut och resa!!
Känns faktiskt jävligt sjukt att jag har åkt, trodde jag skulle skippa det i sista minuten men sen kom jag och tänka på varför jag gör detta, visst det är mycket för jobbet men mest för mig själv! Kan vara skönt att komma bort och göra något annat, ladda om och leva ett liv med så mycket glädje att du nästan inte kan sitta stil när du tar det lugnt!! Konstig förklaring men det får ni ta :P, Ja inte många dagar kvar, sen står man där i butiken och öppnar den varje morgon, men ja vi får hoppas på att allt går bra för mig där uppe, jobba har jag inga problem med men det är nog det att man inte känner en kotte och att man inte känner till stället!!!

Men jag ska göra lite andra saker nu, laga mat är en av dom!!

På återseende!!

// Fredrik

Hej hopp

Tänkte använda denna och skriva lite då och då om hur livet ligger till uppe i Vemdalen!! Hoppas ni kommer njuta av det jag skriver!!

På återseende när jag har anlänt till Vemdalen!!

Hade bra!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0